Overlijden Deniz Uzum

Vandaag ontving het bestuur van de SOW het nieuws dat een oud-lid van De Walvisch – Deniz Uzum – is overleden.

Deniz is in de nacht van donderdag op vrijdag 25 september aan een hartstilstand overleden op 26-jarige leeftijd. Hij heeft donderdagavond nog deelgenomen aan de polotraining van zijn huidige club Swol 1894.

Inmiddels heeft de begrafenis plaatsgevonden in besloten kring. Er ligt deze week een condoleanceregister in de verenigingsruimte in zwembad de Vrolijkheid. Op zaterdag zal Swol vlak voor de thuiswedstrijden van de seniorenteams (tussen 18.00 en 18.15) ook nog een moment stilte in acht nemen.

Wij wensen de familie en de vrienden van Deniz sterkte toe bij het verwerken van hun verlies.

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes